Arlşv -Temmuz 2016

Kafası kopmuş kız illüzyonu

1920’li yıllarda ilk örneği bulunan ve literatürde horsemanning diye geçen poz verme trendidir. Headless Horseman, “The Legend of Sleepy Hollow.” filmindeki şeytani karakter olarak bilinir. Genelde bir çok filme konu olan headless horseman (başsız at binici) geceleri hayalet olarak ormanın içinde ortaya çıkıp insanların öldüren ya da kafasını koparan bir hayalet olarak bilinir. Kimi zaman şeytansı bir gülümse ile balkabağı içinde ateş ile kimi zaman ise kafası tamamen olmayan bir süvari şeklinde belirir.

school-horsemanning-350x240 Devamını okuyun

Yarım yüzlü adam

Normalde portrelerde görmeye alıştığımız göz ve burun oranı bildiğiniz üzere altın oran kullanılarak hesaplanır. Fakat bu resimde yandan bakan bir adamı andıran portrede gizli bir yüz bulunmakta. Her baktığınızda değişen bu ilginç illüzyondan keyif alacağınızı umuyoruz.yarım-adam-yüzü

Takip edilmesi zor çizgiler

İlk baktığınızda normal bir desen gibi görünen şekiller dikkatli baktıkça hareket etmeye başlıyor ve gittikçe derinleşip perspektif duygusu yaratılıyor.
Dikkat desenin içinde kaybolmayasınız…

Mor Çizgiler

Gecenin içinden gelen gözlere dikkat!

Baykuş ve kumru

Karanlığın içinden gelen gözleri farkedebildiniz mi? Bu müthil doğa olayı, av-avcı ilişkisinin örneklerinden bir tanesi. Gecelerin hakimi Baykuş ve gündüzlerin barış temsilcizi güvercin arasındaki ilişki malesef doğadaki besin zincirinin güzel bir örneği.

 

Geceleri baykuşların seslerini duyduğunuzda onların karınlarını doyurmak için avlandıklarını unutmayın.

 

 

/* ]]> */